•  

    Syyskuussa alkaa Viikkoliiga, jota pelataan perjantai-illoissa ja sunnuntain aamupäivissä. Perjantaisin ohjelmassa on kilpapelaajien ja aktiivi/harrastepelaajien liigaa. Sunnuntaisin pelataan mixtyluokan pelejä. 

    Viikkoliigassa pelataan viikottaista sarjaa ilman vakituista peliparia, eli osakilpailuihin ilmoittaudutaan aina yksin, ja jokaisesta osakilpailusta kerrytetään omaa rankingia. Rankingpisteiden mukaisesti pelaajat sijoitetaan jokaisessa tapahtumassa samantasoisiin lohkoihin. Mixtyluokan osakilpailuihin ilmoittaudutaan parin kanssa, mutta peliparin ei tarvitse aina olla sama, koska myös mixtyliigassa kerrytetään henkilökohtaista rankingia.

    Viikkoliigaan ei tarvitse sitoutua jokaiseen osakilpailuun. Yksi pelikerta maksaa 17€ (jäsenet 15€). Osakilpailuja on 10-13 kappaletta ja niistä viiden parhaan osakilpailun tulos lasketaan jokaisen henkilökohtaisiin rankingpisteisiin. 

    Rekisteröityminen Viikkoliigaan Matchissa on maksuton. Ilmoittautuminen erillisiin osakilpailuihin tapahtuu Padelutionissa, ja otteluohjelmat sekä tulokset syötetään Padelutioniin.

    LUOKKAJAOT:

    Kilpa: Kansallisissa kilpailuissa naisten C-luokassa tai miesten D-luokassa tai ylempänä pelanneet.
    Harraste/aktiivi: Padelia aktiivisesti harrastavat miehet ja naiset.
    Mixty: Avoin.

    Liigan lopputurnaus pelataan 21.-22.12.2024.

      Takaisin